Η ΕΟΕ θα επιχορηγήσει τις Ομοσπονδίες για πρόσληψη ξένων τεχνικών

Η ΕΟΕ θα επιχορηγήσει τις Ομοσπονδίες για πρόσληψη ξένων τεχνικών


Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Αθλητισμού, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα συνδράμει στην προσπάθεια των αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας για συνεργασία με ξένους προπονητές εγνωσμένης αξίας.

Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η ΕΟΕ θα συνδράμει μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ ετησίως στις Αθλητικές Ομοσπονδίες που θα συνεργαστούν με ξένο τεχνικό κύρους και αξίας, τον οποίο θα προσλάβουν είτε ως Ομοσπονδιακό προπονητή είτε ως τεχνικό σύμβουλο.

Στόχος της απόφασης είναι να δοθεί βοήθεια και στις μικρότερες αθλητικές ομοσπονδίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεργαστούν με ξένους προπονητές, που θα έρθουν στη χώρα να αναβαθμίσουν το άθλημα και να προσφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους.
 
Ολυμπιονίκες σε επιτροπές της ΕΟΕ

Στην Ολομέλεια ψηφίστηκαν ομόφωνα και τα μέλη δύο επιτροπών της ΕΟΕ, κατόπιν εισηγήσεων των αντίστοιχων προέδρων Βασιλικής Μιλλούση και Αλεξάνδρας Πάλλη, τα οποία είναι:

Επιτροπή Iσότητας των Δύο Φύλων

Πρόεδρος: Βασιλική Μιλλούση

Μέλη: Ξένια Αργειτάκη, Αναστασία Δόντη, Ολίβια Δόντη, Χριστίνα Βραχάλη, Αγγελική Δούκα, Κατερίνα Τζήκα. Ιωάννα Μωραϊτη, Ίρις Βλαχούτσικου. Σπυριδούλα Σπανέα, Γιάννης Φουντούλης, Ελευθέριος Πετρούνιας, Χρήστος Μάστορας, Χριστίνα Νικολοπούλου, Αγη Κασούμη

Επιτροπή Αθλητισμός και Περιβάλλον

Πρόεδρος: Αλεξάνδρα Πάλλη

Μέλη: Στέφανος Χανδακάς, Θανάσης Βασιλειάδης, Νίκος Ξυλούρης, Νίκος Ιατρού, Βιργινία Κραβαριώτη, Νίκη Μπακογιάννη, Βάλια Αρανίτου, Μαρία Αλεξίου, Ελευθερία Πατακάκη, Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Λένα Παπαλεξοπούλου, Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γιάννης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Resource backlink

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.