Το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ για το 2012-2013 φιλοξενεί τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ροκκο σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει  με τον καλύτερο τρόπο το pop και το rock!  Αθηνών Αρένα με Ρέμο Ρόκκο live έχουν δει χιλιάδες φέτος αφού αν και το Αρένα έχει χωρητικότητα 2.500 άτομα είναι πάντα κατάμεστο full reserve!
Το πρόγραμμα συνδυάζει το παλιό και το μοντέρνο ..το λαικό και το rock​ και αποτελεί σίγουρα μια πετυχημένη συνταγή για τους λάτρεις της μουσικής κάθε είδους.
Είστε στο Fastbook.gr στο μεγαλύτερο και εγκυρότερο site κρατήσεων στην Ελλάδα για νυχτερινή έξοδο!​

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ (Athinon Arena) ΡΕΜΟΣ  και ΡΟΚΚΟΣ​
 
​Αθηνών Αρένα με Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο για τον χειμώνα 2012 - 2013.
Το Αθηνών Αρένα χωρητικότητας​ περίπου 3.000 ατόμων ήταν full reserve το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας του! Κατάμεστο από κόσμο κάθε ηλικίας και μουσικών ενδιαφερόντων αφού ο χρυσός συνδυασμός ΡΕΜΟΣ ΡΟΚΚΟΣ δεν γίνεται συχνά!
Από την πλατεία κάτω ως και το ​2ο θεωρείο όλοι σιγοτραγουδούσαν τις πασίγνωστες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου η νύχτα δυο κομμάτια , έκρυψα το πρόσωπό μου και κομμένα πιά τα δανεικά και ο Στέλιος Ρόκκος με τα μην ξημερώσεις ουρανέ, έμεινα εδώ και τις μεγάλες αγάπες!
Ρέμος και Ρόκκος στο Αθηνών Αρένα για φέτος υπόσχονται βραδιές γεμάτες μελωδίες και ρυθμό αλλά κέφι με χορευτικά κομμάτια μέχρι το πρωί!
Το Αθηνών Αρένα ​​ένα από τα καλύτερα live stages στην Ευρώπη με άριστο εξαερισμό τέλεια ακουστική και μεγάλο parking θα είναι για ακόμη μια χρονιά ένα από τα πιο γεμάτα στέκια της Αθήνας!
Οι τιμές ξεκινούν από τα 130ε το φοιτητικό για νεαρές παρέες και φτάνουν τα 160ε στην πλατεία. Η γνώμη μας ..το Αθηνών Αρένα για την περίοδο 2012-2013 είναι ένας πολύ​ καλός συνδυασμός value for money αφού ποτέ το pop και το rock δεν συνδυάστηκαν τόσο αρμονικά.
Κλείστε με κανονική ή φοιτητική τιμή καλώντας στα τηλέφωνα του Fastbook.gr και κερδίστε εκπτώσεις.
Αθηνών Αρένα με Ρόκκο και Ρέμο και φέτος που αναμφισβήτητα ​είναι μια ευχάριστη έκπληξη στον χώρο της Αθηναικής νυχτερινής διασκέδασης!

Τηλ. κρατήσεων και πληροφοριών
Για κράτηση με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 
160 ευρώ η φιάλη / 4 άτομα
καλέστε  στο
210-3471111​​
ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ - ΡΕΜΟΣ ΡΟΚΚΟΣ live 2012 2013

Ώρα προσέλευσης 10:40. Τιμή Κρασιού 80 euro / 2άτομα 
Ημέρες λειτουργίας   (Παρασκευή και Σάββατo)

Προβολή Αθηνών Αρένα σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Αντώνης Ρέμος Βιογραφία και δισκογραφία

​Βιογραφία:

​​Το 1980 o Αντώνης Ρέμος ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα μαζί με τη μητέρα και την αδελφή του. Από τα δώδεκά του χρόνια ζούσε στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου και τελείωσε το λύκειο με την ειδικότητα του υδραυλικού, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τη μουσική. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας, έχει συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή την εποχή που οι μόνοι που τους γνώριζαν ήταν το κοινό της Θεσσαλονίκης. Εκτός από το προαναφερόμενο εκλεκτικό κοινό της Θεσσαλονίκης, μετέπειτα αναγνώρισαν την φωνητική του αξία η Μαρινέλα και ο Γιάννης Πάριος, που τον έπεισαν να κατέβει στην Αθήνα να κάνει καριέρα. Μετά από τις πετυχημένες παραστάσεις του στο Χάραμα, συνεργάστηκε με την οικογένεια Παπαθεοχάρη (ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΔΙΟΓΕΝΗΣ) κι αυτό ήταν το έναυσμα να απογειωθεί η καριέρα του. Έγινε κυρίως αγαπητός από το κοινό της Αθήνας, γιατί είχε ένα μοναδικό τρόπο να ερμηνεύει παλιές και καινούργιες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου εκτός από τα δικά του, και να κάνει καθημερινά διαφορετικό πρόγραμμα και φινάλε όταν τελείωνε τις παραστάσεις του. Αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία SONY Music και ο πρώτος του δίσκος ήταν γεγονός. Τα τραγούδια «Τι ήμουνα για σένα», «Το κέρμα», «Μην απορείς». Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους εν ζωή Έλληνες συνθέτες (Σπανός, Χατζής, Πάριος, Πλέσσας, Θεοφάνους) με αποκορύφωμα το Μίκη Θοδωράκη σε μία και μοναδική συναυλία. Είχε την τύχη να έχει σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με τον φίλο του Γιώργο Θεοφάνους όταν ο Κύπριος συνθέτης βρισκόταν σε μία καλλιτεχνική έξαρση (2002-2006) και μέσα από ένα παραγωγικό συνθετικό παραλήρημα , εμπνεύστηκε δεκάδες τραγούδια επιτυχίες- σταθμοί που εμπιστεύτηκε στον Αντώνη ώστε να τα απογειώσει με την ερωτική του και αισθαντική του φωνή. Από τη συνεργασία αυτή επί 4-5 χρόνια, συνθέτης και τραγουδιστής είδαν τριπλούς πλατινένιους δίσκους και η φήμη τους απογειώθηκε.

Δισκογραφία:

Αντώνης Ρέμος (1996, Πλατινένιο)
Καιρός να πάμε παρακάτω (1998, Πλατινένιο)
Πάλι Απ' Την Αρχή (1999, Πλατινένιο)
Fly with Me (2000)
Μια Νύχτα Μόνο (2001, 2 φορές πλατινένιο)
Όλος ο Κόσμος Είσαι Εσύ (2001)
Καρδιά μου μην Ανησυχείς (2002, 3 φορές πλατινένιο)
Καρδιά μου μην Ανησυχείς Remix (2002)
Δεν Τελειώσαμε Remix (2003)
Μια Αναπνοή (2003, 3 φορές πλατινένιο)
Χαμογέλασε (2004)
Live (2004, Πλατινένιο)
Σαν Ανεμος (2005, Πλατινένιο)
Σαν Άνεμος Special Edition (2006)
Αντώνης Ρέμος με Onirama MAD SECRET CONCERT (2007)
Best of (2006, Πλατινένιο)
Αλήθειες και ψέματα (2008, Πλατινένιο)
2 Ιστορίες Αγάπης (2009)
Κομμένα πια τα δανεικά (2010, CD single)
Κλειστά τα στόματα (2011)
Σάββατα (2012)​​​​
Το 2012 - 2013 ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα με τον Στέλιο Ρόκκο
Στέλιος Ρόκκος Βιογραφία και δισκογραφία

​Βιογραφία:

​​Ο Στέλιος Ρόκκος είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Γεννήθηκε το 1965 στην Καλλιόπη της Λήμνου. Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα επαγγελματικά στη Λήμνο το 1984 και από το 1988 εκτός Λήμνου. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 12 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Κουρκούλης, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης κ.ά. Επίσης το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με το διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 2008 ο Στέλιος, όπου εμφανίζεται είναι με το γιο του, τον Δημήτρη Ρόκκο στην κιθάρα.
Δισκογραφία:

Δισκογραφία:

​​Άλμπουμ [Επεξεργασία]
1993 - Σε χίλιους δρόμους Αriola (LP & CD)
1994 - Σμαράγδια και Ρουμπίνια ΜΒΙ (LP & CD)
1995 - Σαν αγρίμι MBI (LP & CD)
1996 - Αγέρας MBI (LP & CD) - Χρυσός
1997 - Στο μάτι του κυκλώνα MBI (LP & CD) - Πλατινένιος
1998 - Εν βρασμώ ψυχής MBI (CD) - Πλατινένιος
1999 - Όνειρα MBI (CD) - Χρυσός
2000 - Άγγελοι είμαστε όλοι Nitro (CD) - Χρυσός
2001 - Bήματα Nitro (CD) - Χρυσός
2002 - Bήματα Nitro επανέκδοση (2CDs)
2003 - Δε θέλω άλλο παραμύθι Polydor (CD)
2003 - Δε θέλω άλλο παραμύθι Polydor επανέκδοση (CD)
2004 - Δικά μου πράγματα Polydor (CD)
2006 - Υδροχόος Polydor (CD)
2008 - Πάνω απ’τον Κόσμο Polydor (CD)
2011 - In Rock Final touch (2CDs, Studio + Live)
2012 - Ταυτότητα Minos Emi (CD)
Singles [Επεξεργασία]
1994 - Καραβανι / Λήμνος MBI maxi single (βινύλιο)
1996 - Αν μ' αγαπάς / χορεύω MBI (CD single)
1996 - Τ' αλάνικα / πονάει η αγάπη MBI (CD single)
1997 - Για τον Σολωμό Σολωμού MBI (CD single)
1998 - Ένα βήμα πριν MBI (CD single) - Πλατινένιος
1999 - Κάπως αλλιώς MBI (CD single) - Πλατινένιος
2002 - Kάποιο βράδυ Polydor (Cd single)
Ζωντανές ηχογραφήσεις [Επεξεργασία]
2001 - Live MBI(2CDs)
Συλλογές [Επεξεργασία]
2002 - Όλες οι αγάπες μου MBI συλλογή (2cds)
2003 - 30 μεγάλες επιτυχίες MBI συλλογή (2cds)
Ανεπίσημες Κυκλοφορίες [Επεξεργασία]
1989 - Σήματα Κινδύνου (Βινύλιο)
2010 - Βροχή (ψηφιακή έκδοση)
2010 - Κάτι μου λέει (ψηφιακή έκδοση)
2011 - Αδρεναλίνη, (ζωντανή ηχογράφηση) (ψηφιακή έκδοση)
2011 - Sleep in the fire, Νεοέλληνας (ζωντανή ηχογράφηση) (ψηφιακή έκδοση)
Το 2012 - 2013 ο Στέλιος Ρόκκος θα εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα με τον Αντώνη Ρέμο
 
Ρεμπετάδικα

αθηνων αρενα , αθηνων αρενα ρουβας , athinon arena , σακης ρουβας , ρουβας onirama φουρειρα

Τηλ. κρατήσεων και πληροφοριών    
6940658458 και 6979341498
ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ
Τηλέφωνα κρατήσεων:
Πόλη: Αθήνα
Περιοχή: Κέντρο Αθήνας
Διεύθυνση:  Πειραιώς 166 (Γκάζι)


Πατήστε στον κίτρινο χάρτη
για να δείτε που βρίσκεται
το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ -->

Για κράτηση με Φοιτητική τιμή
120 ευρώ η φιάλη /6 άτομα
Καλέστε μας στα
6940658458 (Vodafone)
6979341498 (W-Up Cosmote)​​​